Bel voor een afspraak phone-icon 06-23662101
leaf-icon

100% natuurlijk 

Wellness! Heerlijk ontspannen tijdens de Zouttherapie met rustgevende muziek naar eigen keuze.
box-icon

Persoonlijke aandacht

Samen bespreken we de resultaten onder het genot van een heerlijk (gratis) kopje koffie, thee of water.
lotus icon

Geen bijeffecten & verbetert de vitaliteit

Reinigt de luchtwegen en verwijdert overmatig slijm.

2Zouttherapie en kinderenMaarten is altijd zwaar astmatisch geweest en na 2 prednison kuren dit jaar dacht ik, dit komt niet goed. Ik las toevallig een stuk in de Margriet over een mevrouw die zoveel baat had bij een zoutkamer. Ik ben eens even gaan googelen en zag dat de zoutkamer in Anderen het dichtst bij was voor ons.

"Na 20 min bij de eerste sessie begon Maarten al slijm op te hoesten, hij kreeg het gevoel dat hij meer lucht kreeg. Na de eerste sessie had Maarten het gevoel een open plek op de borst te krijgen."


Na de 4e sessie is Maarten zelfs weer een hele week naar school geweest, dit gebeurt zelden. Meestal heeft Maarten aan het einde van de dag zijn energie op en al helemaal aan het einde van de week. Maarten heeft nu zelfs aan het einde van de week nog energie, hij voelt zich veel minder benauwd, zijn druk is van de borst af.

Maarten had heel vaak het gevoel dat iemand op zijn borst zat, dat gevoel heeft hij sinds de zoutkamer niet weer gehad. Wij hopen van ganser harte dat Maarten geen antibiotica en prednison weer nodig heeft en dat dit prettige gevoel dat hij weer genoeg lucht heeft aanhoudt.     -  Cora - moeder van MaartenBookmark and Share

© 2023 ZoutkamerZuidlaren.nl | All rights reserved |